Hoe het werkt

Wij leggen ons toe op het zoeken en verkrijgen van alle mogelijke subsidies voor uw projecten: van de analyse van opportuniteiten tot de uitbetaling van de subsidies. U betaalt naar resultaat.

De fasen

 1. 1

  Contact

  Contacteer ons met concrete elementen om ons uw toekomstige projecten uit te leggen (raming van de uitgaven, timing, offertes, dienstverleners …)
 2. 2

  GRATIS DIAGNOSE

  Op basis van de door u aangeleverde elementen identificeren en optimaliseren wij de mogelijke subsidies om zoveel mogelijk van uw kosten te dekken. Vanuit die diagnose stellen wij een concreet actieplan op, dat idealiter elk jaar wordt herzien.
 3. 3

  OVEREENKOMST

  Bij de start van elk dossier tekenen wij een overeenkomst die de modaliteiten van de samenwerking vastlegt. Desgewenst kunnen wij een algemene overeenkomst tekenen voor een bepaalde duur.
 4. 4

  DOSSIERBEHEER

  Wij zorgen voor het invullen van alle vereiste documenten voor de procedure en dat samen met u. Wij herinneren u de hele procedure lang systematisch aan alle deadlines en vereisten van het dossier
 5. 5

  PREMIE & BETALING

  U betaalt enkel wanneer u de premie krijgt; bij een negatieve beslissing hoeft u niets te betalen.

WAAROM KIEZEN VOOR CHASSEUR DE PRIMES

DESKUNDIGHEID

Met 15 jaar ervaring op het terrein is ons team van experts perfect bekwaam om de subsidiemogelijkheden te identificeren en te optimaliseren die het best bij uw projecten passen.

ONDERSTEUNING

Bij Chasseur de Primes hanteren we een persoonlijke en gestructureerde aanpak. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw projecten de aandacht en ondersteuning krijgen die ze verdienen.

GEGARANDEERDE RESULTATEN

Ons samenwerking is risicoloos dankzij ons pay-for-performance model. We worden alleen betaald als u de premies behaalt, waardoor we ons volledig engagement voor het maximaliseren van uw financiële succes.

GRATIS DIAGNOSE

Heb je een project in gedachten? Laat ons u begeleiden!

Bij Chasseur de Primes bieden we je een gratis diagnose om de bijkomende financieringsmogelijkheden voor jou te identificeren. Ontdek voor welke premies u in aanmerking kunt komen.

GRATIS ALGEMEEN DIAGNOSE
gratis diagnose financiering

Uw vertrouwde partner

Ontdek nu hoe wij u kunnen helpen bij het identificeren van mogelijkheden en het verdienen van een premie.